Josefinelove.blogg.no

Gislene i Algerie

Tenk på familien. Tenk på vennene. Tenk på barna. Tenk på alle bekjente. Tenk på kollegaer. Tenk på folk som bryr seg om dem. Tenk på de som blir presset. Tenk om det var deg, som satt der hjemme og ikke visste hvor pappan din var. Du vet ikke om han kommer hjem i god behold eller skadet og du vet heller ikke om han kommer hjem i det hele tatt. Ingen vet om disse gislene har gjort noe mot ham.

Tenk på de som blir pressa. Du vil hjelpe de som blir holdt fanget, du vil ikke at de skal dø. Du vil at de skal komme hjem til sine familier, hjem til barna og hjem til sin kone. Du tenker på "hvordan ville jeg hatt det hvis jeg var fanget og  visste at jeg kanskje kom til å dø?". Det ville vært uutholdelig. Hva skal du gjøre? Det vet ingen.

Tenk om det var du som var gissel for menn som vil deg vondt og i værste fall drepe deg. Du vet at disse mennene, som holder deg fanget vil bruke deg til å frigjøre fanger som har gjort noe alvorlig galt. Du ønsker å bli satt fri, samtidig som at du ikke vil at fangene i fra fengselet skal komme fri. Du tenker på din familie. Du vil gjøre alt for å leve, alt for dem, alt for at din familie og vennene dine vil bli glade. De venter på deg hjemme og du sitter fanget som gissel hos noen som ikke vil deg vel. Du vet at du blir brukt som et våpen og du vet at disse folkene som holder deg fanget er villig til å gjøre alt for å få det de vil ha. 

Hvordan ville jeg ha følt det? Forferdelig. Hvis pappan min satte i Algerie ville jeg vært livredd. Jeg ville ha grått, vært sint, lei meg, utslått, sliten, trist osv. Jeg ville ha savnet han utrolig mye. Tankene mine hadde tenkt de værste tanker. Kanskje han var død? Kanskje han var skadet? Kanskje han var i live? Kanksje han ikke kom hjem? Kanskje han kom hjem? Hva ville de komme til å gjøre med han? Jeg ville selvfølgelig fått tilbake pappan min og jeg ville gjort alt for å få han tilbake.

Send gislene i Algerie en tanke om håp om at de snart er på vei hjem. Tenk om dette var deg. 

 

... 

    Postet: 18.01.2013
  • Klokken: 23:14
  • Kategori: Hjertesaker
  • Kommentarer: 1
  • Copyright ©

POSTET AV:  Oda Barman-Jenssen
19.01.2013   12:04
Bra det Josifus! Godt skrevet! <3Vil du si noe om "Gislene i Algerie" ?


Jeg heter Josefine Hvass Ruud og jeg er 15 år. Mine interesser er mote, foto, familie, venner, dans, blogging, musikk og oline. Jeg håper at du liker bloggen min, kommenter gjerne! JB FOREVER!

Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

Eirinhallands.blogg.no
hits