Josefinelove.blogg.no

Siste insta nytt

Bilde en og to er i fra påsken! Jeg var i Trysil og det var helt fantastisk! Skyfri himmel og strålende sol. Bakkene var helt fantastiske. Jeg dro opp på torsdagen etter å ha vært på hytta på fjellet i 3 dager. Det var veldig fint på hytta også. Vi satt ute og leste i flere timer i solen. Jeg bodde hos Line når jeg var i Trysil, det er hun jeg skal på språkreise til USA med. 

Sort/hvitt bildet er i fra i dag... Vi hadde mattetentamen! Æsjæsjæsj, liker ikke tentamen! Å sitte lenge og tenke hard er skikkelig slitsomt. Kjenner at jeg har skikkelig vondt i hodet nå.. 

Det siste bildet er i fra helgen før påsken. Jeg var i Arendal, fordi vi skulle feire min kusine sin bursdag. DET VAR NESTEN VÅR DER! og så måtte jeg dra fra det... savner vår, vil ha vår, vil ha sol, ikke snø...

På Andrine sin bursdag som var 20.februar var vi i Oslo. Da var kjemppe fint vær og solnedgangen var helt fantastisk. Vi gikk nedover Karl Johan, på Aker Brygge, Grensen osv... 

JEG SKAL TIL PARIS I MORGEN!!!!!!!!!! JIPPI! Gleder meg helt sykt! Skal være der i en helg, vi skal bo på Champ Elysèes, like ved Triumsbuen. Vi skal shoppe masse og vi har egentlig laget en shoppingrunde. Jeg og familien min har vært der en gang før, men det er lenge siden. Jeg husker det godt da så, hehe. 

OG DET ER BARE 87 DAGER TIL SPRÅKREISE!!!!!!!! Herregud, tiden går fort! Jeg og Line har telt ned dager siden det var 304 dager. Helt sykt. Det siste bildet ved dere jo, de nye skoene mine. 

Disse bildene har dere sett før. Jeg poster mange av bildene på bloggen på instagram. bare bla lengre ned! 

Det øverste bildet er i fra Osloturen og det andre bildet er i fra da Elvis skulle sove i senga mi... Haha, han tok all plassen! Jeg fikk 1/4 av senga og jeg fikk ikke sove. Tilslutt måtte jeg bare løfte han bort i fra der han lå, han snorka til og med! 

Det tredje bildet er i fra vinterferien på hytta mi, Vija (Vibeke, Ingar, Josefine, Andrine). Vi gikk på ski opp til en hytte for å se på VM. Der kjøpte vi seriøst verdens beste Brownie og kakao! Åå, da var jeg i himmelen. Det smakte så godt. Dra til Skirvedalen Fjellstove alle sammen! Det ligger så langt ute i huttiheita at dere aldri kommer til å finne det! Haha! 

De to bildene overst er i fra i høst... Jeg savner høsten veldig! De fine fargene! Nå er det bare kaldt og trist ute, får ikke tatt noen fine bilder da heller. Bildet hvor jeg og Andrine gjør grimase er i fra bilturen til hytta. Haha, vi hadde det litt gøy da! Har ca. 150 bilder av at vi tar grimaser på ipoden min. Jeg er sikker på at vi lo hele veien. 


Andrine hadde bursdag 20. feb som sagt og da vekket vi helle på senga med gaver, muffins og krone. Jeg tror at hun hadde en veldig fin dag. Bildet overst til høyre er det første bildet jeg tok når jeg var ferdig med smykket mitt, ble veldig fornøyd! Jeg skal nok lage fler! Om noen har lyst på så kan jeg lage ett, men det er ikke gratis desverre... Bildet av Vetle er gammelt, jeg følte bare for å legge det ut. Han er så søt! Hahah, det siste bildet er ca to måneder siden! Vi sto slalom, hele familien! MAMMA HAR IKKE STÅTT PÅ 20 ÅR OG HUN VAR DØDSFLINK! (se i bakgrunnen på bildet)   

Puhh... Dette ble et langt innlegg! JEG HETER JOSIRUUD PÅ INSTAGRAM, bare så dere vet det! Jeg tror jeg kommer til å lage slike instainnlegg flere ganger, det var egentlig ganske "avklarende". Haha, da fikk dere ihvertfall vite hva jeg har gjort de to siste månedene! 

Andrine har vært kjempe flink til å blogge, ikke sant!

 

Josefine

...

    Postet: 04.04.2013
  • Klokken: 19:12
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0
  • Copyright ©
Vil du si noe om "Siste insta nytt" ?


Jeg heter Josefine Hvass Ruud og jeg er 15 år. Mine interesser er mote, foto, familie, venner, dans, blogging, musikk og oline. Jeg håper at du liker bloggen min, kommenter gjerne! JB FOREVER!

Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

Eirinhallands.blogg.no
hits