Josefinelove.blogg.no

Litt bilder fra Paris

 Jeg har vært i Paris en gang før. Den første gangen jeg var der besøkte vi bare serverdighetene, sånn som Louvre, Eiffeltårnet og Triumfbuen. Da var jeg 10 år tror jeg. Denne gangen ble det bare shooping.... Første gangen var jeg og min familie der i en uke og denne gangen var vi der i en helg. Vi gikk ned hele Champs-Elysees og vi var innom de fleste butikker. Vi var innom Acne, Marc Jacobs, Uggs, Dior osv... Både jeg , mamma og Andrine kom ut med store poser med masse fra Marc Jacobs! Jeg kan vise dere det en gang. Vi skulle egentlig på Abercrombie&fitch men det ble ikke noe av, fordi det var 20 meter med kø for å komme inn! Det var helt fantastisk å være der! Det var fint å gå på de samme stedene som forrige gang. Jeg var jo ganske liten, så jeg slet litt med å huske hvor jeg hadde vært. Men når jeg først gikk ned Champs-Elysees og andre gater strømmet minnene inn. ALLE må dra til Paris en gang i løpet av livet! J'adore Paris!

...  

 

    Postet: 29.04.2013
  • Klokken: 12:15
  • Kategori: Reiser
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©

POSTET AV:  Lillemy
30.04.2013   22:18
Noen spørsmål som ikke handler om dette innlegget.. Er du og han der Einar fortsatt sammen? Skal du eller noen andre fra orkesteret ta musikklinje? Du er utrolig pen foresten.. Hilsen en jente fra Stavanger :)
POSTET AV:  josefinelove
30.04.2013   22:58
Lillemy: Heisann! Nei, vi er ikke sammen lenger... Vi slo opp for ganske lenge siden! Jeg vet ikke helt! Jeg tror Einar kom inn på opg! Daniella tror jeg vil:) Jeg skal ikke det.. Tusen takk! <3 Hvem er du egentlig? Kjenner du Einar og noen fra orkesteret? :)Vil du si noe om "Litt bilder fra Paris" ?


Jeg heter Josefine Hvass Ruud og jeg er 15 år. Mine interesser er mote, foto, familie, venner, dans, blogging, musikk og oline. Jeg håper at du liker bloggen min, kommenter gjerne! JB FOREVER!

Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

Eirinhallands.blogg.no
hits